04/09/2023 04/09/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλιππούπολης κ. Νικόλαος υποδέχθηκε τον Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στη Βουλγαρία κ. Κένεθ Μέρτεν. Η επίσημη επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα δεξιώσεων του Μητροπολιτικού Μεγάρου. Μαζί με τον Σεβασμιώτατο, τον εκλεκτό προσκεκλημένο υποδέχθηκαν οι Επίσκοποι Ζνεπόλως κ. Αρσένιος και Σμολιάν κ. Βησσαρίων, και ο Αρχιμανδρίτης π. Μάξιμος. Ο Μητροπολίτης κ. Νικόλαος...
04 Σεπτεμβρίου, 2023 - 16:31
Τελευταία ενημέρωση: 04/09/2023 - 15:42

Ο Μητροπολίτης Φιλιππούπολης υποδέχθηκε τον Πρέσβη των ΗΠΑ στη Βουλγαρία

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Φιλιππούπολης υποδέχθηκε τον Πρέσβη των ΗΠΑ στη Βουλγαρία

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλιππούπολης κ. Νικόλαος υποδέχθηκε τον Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στη Βουλγαρία κ. Κένεθ Μέρτεν.

Η επίσημη επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα δεξιώσεων του Μητροπολιτικού Μεγάρου.

Μαζί με τον Σεβασμιώτατο, τον εκλεκτό προσκεκλημένο υποδέχθηκαν οι Επίσκοποι Ζνεπόλως κ. Αρσένιος και Σμολιάν κ. Βησσαρίων, και ο Αρχιμανδρίτης π. Μάξιμος.

Ο Μητροπολίτης κ. Νικόλαος ευχήθηκε στον κ. Πρέσβη να είναι επιτυχής η αποστολή του κατά τη διάρκεια της θητείας του και του προσέφερε ένα φωτογραφικό λεύκωμα για τη Βουλγαρία και μια εικόνα της Παναγίας.

Πηγή: bg-patriarshia.bg

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων