23/11/2021 23/11/2021 Tα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των 9 ηλικιωμένων που έχασαν τη ζωή τους από ασφυξία εξαιτίας φωτιάς που ξέσπασε σε γηροκομείο του χωριού Ρογιάκ της Βάρνας, στη Βουλγαρία, εξέφρασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βάρνας και Μεγάλης Πρεσλάβας κ. Ιωάννης. Επιμέλεια-Μετάφραση: Ευγενία Δίτσα «Με πίστη κι ελπίδα αναπέμπομεν προσευχή στον Ελεήμονα Θεό, ο οποίος ανασταίνει τους νεκρούς,...
23 Νοεμβρίου, 2021 - 12:45
Τελευταία ενημέρωση: 23/11/2021 - 12:48

Ο Μητροπολίτης Βάρνας για το δυστύχημα στο γηροκομείο

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Βάρνας για το δυστύχημα στο γηροκομείο

Tα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των 9 ηλικιωμένων που έχασαν τη ζωή τους από ασφυξία εξαιτίας φωτιάς που ξέσπασε σε γηροκομείο του χωριού Ρογιάκ της Βάρνας, στη Βουλγαρία, εξέφρασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βάρνας και Μεγάλης Πρεσλάβας κ. Ιωάννης.

Επιμέλεια-Μετάφραση: Ευγενία Δίτσα

«Με πίστη κι ελπίδα αναπέμπομεν προσευχή στον Ελεήμονα Θεό, ο οποίος ανασταίνει τους νεκρούς, να αναπαύει αυτούς τους αγαθούς ανθρώπους» έγραψε ο Σεβασμιώτατος.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, η φωτιά ξεκίνησε χθες το απόγευμα γύρω στις 6, από την ξύλινη στέγη του κτιρίου και εξαπλώθηκε γρήγορα, πλήττοντας τον τρίτο όροφο. Αμέσως μετέβησαν 6 οχήματα της Πυροσβεστικής, με τους Πυροσβέστες να απομακρύνουν τους ηλικιωμένους που διέμεναν στον Οίκο Ευγηρίας. Ωστόσο, 9 από τους 58 ενοίκους του δεν τα κατάφεραν. Η φωτιά κατασβέστηκε μετά από περίπου δύο ώρες με τη συνέργεια πυροσβεστών και εθελοντών. Σύμφωνα με την εισαγγελία της Βάρνας, εκτός των νεκρών, δύο ηλικιωμένοι ένοικοι του Γηροκομείου μεταφέρθηκαν σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Καταστράφηκαν επίσης 150 τετραγωνικά μέτρα της στέγης του σπιτιού.

Ο Μητροπολίτης Βάρνας κ. Ιωάννης 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων