22/08/2019 22/08/2019   Η Ορθόδοξη Εκκλησίας είναι οι θεσμός που εμπιστεύονται περισσότερο οι άνθρωποι της Βουλγαρίας σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την Gallup International, σχετικά με την εμπιστοσύνη των Βούλγαρων σε διάφορους πολιτικούς και κοινωνικούς θεσμούς. Μετά μία περίοδο διακυμάνσεων και αμφισβητήσεων, η εκλογή του Πατριάρχη Βουλγαρίας κ.κ. Νεοφύτου το 2013 άλλαξε την εικόνα για την...
22 Αυγούστου, 2019 - 14:32
Τελευταία ενημέρωση: 22/08/2019 - 14:40

Ο Πατρ. Νεόφυτος επανέφερε την εμπιστοσύνη στην Εκκλησία

Διαδώστε:
Ο Πατρ. Νεόφυτος επανέφερε την εμπιστοσύνη στην Εκκλησία

 

Η Ορθόδοξη Εκκλησίας είναι οι θεσμός που εμπιστεύονται περισσότερο οι άνθρωποι της Βουλγαρίας σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την Gallup International, σχετικά με την εμπιστοσύνη των Βούλγαρων σε διάφορους πολιτικούς και κοινωνικούς θεσμούς.
Μετά μία περίοδο διακυμάνσεων και αμφισβητήσεων, η εκλογή του Πατριάρχη Βουλγαρίας κ.κ. Νεοφύτου το 2013 άλλαξε την εικόνα για την Εκκλησία με το ποσοστό να διατηρείται στα επίπεδα κοντά στο 50%.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων