03/11/2019 03/11/2019 Τους πρώτους μαθητές σχολείων της Βουλγαρίας υποδέχτηκε έκθεση που πραγματοποιείται στο Προεδρικό Μέγαρο στη Σόφια και διοργανώνεται στο πλαίσιο της εξοικείωσης των μαθητών με τις εθνικές αξίες της Βουλγαρίας. Τους μαθητές υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Βουλγαρίας Ρούμεν Ράντεφ και ο Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος. Ο κ. Ράντεφ τόνισε στα παιδιά την αξία που έχει η...
03 Νοεμβρίου, 2019 - 10:13
Τελευταία ενημέρωση: 03/11/2019 - 10:44

Ο Πατρ. Βουλγαρίας σε έκθεση για μαθητές στη Σόφια

Διαδώστε:
Ο Πατρ. Βουλγαρίας σε έκθεση για μαθητές στη Σόφια

Τους πρώτους μαθητές σχολείων της Βουλγαρίας υποδέχτηκε έκθεση που πραγματοποιείται στο Προεδρικό Μέγαρο στη Σόφια και διοργανώνεται στο πλαίσιο της εξοικείωσης των μαθητών με τις εθνικές αξίες της Βουλγαρίας.

Τους μαθητές υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Βουλγαρίας Ρούμεν Ράντεφ και ο Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος. Ο κ. Ράντεφ τόνισε στα παιδιά την αξία που έχει η μόρφωση στη ζωή τους, προτρέποντας τα αυτή να την συνδυάζουν με την γνώση της ιστορίας της πατρίδας τους.

Ο Μακαριώτατος από την πλευρά του ευλόγησε τους μικρούς μαθητές και τους ευχήθηκε να έχουν καλή πρόοδο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων