02/10/2020 02/10/2020 “Απευθυνόμαστε σε όλους εσάς στην αρχή του νέου ακαδημαϊκού έτους, και σας ευχόμαστε ειλικρινά να είστε υγιείς, ειρηνικοί και παραγωγικοί και να περάσετε ένας ακόμα έτος επιτυχίας στη θεολογική επιστήμη, στην οποία έχετε αφιερωθεί ως μαθητές” αναφέρει στο μήνυμά του για την έναρξη της ακαδημαϊκής χρονιάς στη Θεολογική Ακαδημία της Σόφιας, Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος....
02 Οκτωβρίου, 2020 - 12:01
Τελευταία ενημέρωση: 02/10/2020 - 10:47

Ο Πατρ. Βουλγαρίας για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά

Διαδώστε:
Ο Πατρ. Βουλγαρίας για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά

“Απευθυνόμαστε σε όλους εσάς στην αρχή του νέου ακαδημαϊκού έτους, και σας ευχόμαστε ειλικρινά να είστε υγιείς, ειρηνικοί και παραγωγικοί και να περάσετε ένας ακόμα έτος επιτυχίας στη θεολογική επιστήμη, στην οποία έχετε αφιερωθεί ως μαθητές” αναφέρει στο μήνυμά του για την έναρξη της ακαδημαϊκής χρονιάς στη Θεολογική Ακαδημία της Σόφιας, Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος.

“Η Θεολογία είναι ένας αγιασμός για μια ζωή, μια ευλογημένη και εξαιρετικά υπεύθυνη επιλογή ζωής” τόνισε ο Μακαριώτατος και ευχήθηκε η νέα ακαδημαϊκή χρονιά να “φέρνει μεγάλη χαρά και αληθινό πνευματικό όφελος από την αποκτηθείσα γνώση, εμπειρία και δεξιότητες”

“Εργαστείτε επιμελώς στη διδασκαλία και στη μυστηριακή ζωή της Εκκλησίας, και ο Θεός θα είναι μαζί σας” κατέληξε

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων