15/08/2019 15/08/2019 Το δικό του μήνυμα για την Θεομητορική εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στέλνει ο Πατριάρχης Βουλγαρίας. κ.κ Νεόφυτος. Ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Βουλγαρίας αναφέρεται στην μεγάλη αυτή εορτή της Χριστιανοσύνης στέλνοντας την ευλογία του στον Ορθόδοξο λαό της χώρας και ολόκληρου του κόσμου. Τονίζει δε, ότι προσεύχεται στην Παναγία “να μας προστατεύει από κάθε...
15 Αυγούστου, 2019 - 13:09
Τελευταία ενημέρωση: 15/08/2019 - 22:07

Ο Πατρ. Βουλγαρίας για την Κοίμηση της Θεοτόκου

Διαδώστε:
Ο Πατρ. Βουλγαρίας για την Κοίμηση της Θεοτόκου

Το δικό του μήνυμα για την Θεομητορική εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στέλνει ο Πατριάρχης Βουλγαρίας. κ.κ Νεόφυτος.

Ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Βουλγαρίας αναφέρεται στην μεγάλη αυτή εορτή της Χριστιανοσύνης στέλνοντας την ευλογία του στον Ορθόδοξο λαό της χώρας και ολόκληρου του κόσμου.
Τονίζει δε, ότι προσεύχεται στην Παναγία “να μας προστατεύει από κάθε κακό και να μας καθοδηγεί στο σωστό δρόμο προς τη σωτηρία”.

Στο μήνυμά του αναφέρει ότι ο ενάρετος βίος της Υπεραγίας Θεοτόκου αποτελεί πρότυπο πάνω στο οποίο πρέπει ο καθένας από εμάς να βασίσει την επίγεια ζωή του.

Εικόνες από την Πατριαρχική Θεία Λειτουργία στην Βουλγαρία

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων