16/09/2019 16/09/2019 “Ο σταυρός, συνοδεύει τη χριστιανική μας ζωή από την αρχή και όλες τις ημέρες του ταξιδιού μας προς τη Σωτηρία και τη Βασιλεία των Ουρανών” δήλωσε ο Πατριάρχης Βουλγαρίας, κ.κ. Νεόφυτος, ο οποίος παράλληλα ευχήθηκε στους μαθητές για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. “Σε αυτή τη φωτεινή και εορταστική ημέρα ευχόμαστε και συγχαίρουμε ολόψυχα...
16 Σεπτεμβρίου, 2019 - 10:11
Τελευταία ενημέρωση: 16/09/2019 - 10:13

Ο Πατρ. Βουλγαρίας μιλά στους μαθητές

Διαδώστε:
Ο Πατρ. Βουλγαρίας μιλά στους μαθητές

“Ο σταυρός, συνοδεύει τη χριστιανική μας ζωή από την αρχή και όλες τις ημέρες του ταξιδιού μας προς τη Σωτηρία και τη Βασιλεία των Ουρανών” δήλωσε ο Πατριάρχης Βουλγαρίας, κ.κ. Νεόφυτος, ο οποίος παράλληλα ευχήθηκε στους μαθητές για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

“Σε αυτή τη φωτεινή και εορταστική ημέρα ευχόμαστε και συγχαίρουμε ολόψυχα όλους τους μαθητές στη Βουλγαρία, και τους ευχόμαστε υγεία και χαρά, πολλές επιτυχίες και γνώση που διδάσκεται για το καλό στον δρόμο του Κυρίου. Η δύναμη και η δόξα του Ζωοποιού Σταυρού να είναι μαζί μας ».

“Θυμηθείτε να βασίζεστε στον Θεό, να αγαπάτε τον εαυτό σας και τον πλησίον σας, να είστε παράδειγμα ηθικής. Είστε το μέλλον της Βουλγαρίας” υπογράμμισε.

Απευθυνόμενος στους δασκάλους τόνισε ότι “το μεγαλύτερο καθήκον που βρίσκεται μπροστά σας είναι να διδάξετε στα μικρά παιδιά πώς να αντιληφθούν τον κόσμο με τον καλύτερο και πιο χρήσιμο τρόπο γι ‘αυτούς”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων