15/10/2019 15/10/2019 Με τον Βούλγαρο μεγιστάνα επιχειρηματία Ιγνάτιο Κάνεφ, που διαμένει στον Καναδά συναντήθηκε ο Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος. Ο Ιγνάτιος Κάνεφ επισκέφθηκε στον Πατριάρχη στη Σόφια,  περιγράφοντας  την άριστη σχέση και συνεργασία που έχει με τον Μητροπολίτης Αμερικής, Καναδά και Αυστραλία κ. Ιωσήφ, ο οποίος «εργάζεται ακούραστα για την πνευματική φροντίδα των συμπατριωτών μας στην Αμερική»....
15 Οκτωβρίου, 2019 - 8:49
Τελευταία ενημέρωση: 15/10/2019 - 13:10

Στον Πατρ. Βουλγαρίας ο μεγιστάνας Ι. Κάνεφ

Διαδώστε:
Στον Πατρ. Βουλγαρίας ο μεγιστάνας Ι. Κάνεφ

Με τον Βούλγαρο μεγιστάνα επιχειρηματία Ιγνάτιο Κάνεφ, που διαμένει στον Καναδά συναντήθηκε ο Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος.

Ο Ιγνάτιος Κάνεφ επισκέφθηκε στον Πατριάρχη στη Σόφια,  περιγράφοντας  την άριστη σχέση και συνεργασία που έχει με τον Μητροπολίτης Αμερικής, Καναδά και Αυστραλία κ. Ιωσήφ, ο οποίος «εργάζεται ακούραστα για την πνευματική φροντίδα των συμπατριωτών μας στην Αμερική».

Ο Πατριάρχης κ.κ. Νεόφυτος ευχαρίστησε τον Ιγνάτιο Κάνεφ για την προσφορά του και το φιλανθρωπικό του έργο προς τους Βούλγαρους που ζουν στην Αμερική αλλά και στη βοήθεια που παρέχει στον  Μητροπολίτη Ιωσήφ.




H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων