01/11/2022 01/11/2022 Να συνεχίσουν στην πράξη το έργο των προγόνων του για την ανάπτυξη της χριστιανικής γραμματείας η οποία με τη σειρά της συμβάλει στην καλύτερη κατανόηση της Αγίας Γραφής κάλεσε τους Βουλγάρους ο Πατριάρχης κ.κ. Νεόφυτος.  Με αφορμή την έναρξη σήμερα του φεστιβάλ του Ορθόδοξου Χριστιανικού Βιβλίου που διεξάγεται στη Σόφια, ο Προκαθήμενος της εν Βουλγαρία...
01 Νοεμβρίου, 2022 - 15:06
Τελευταία ενημέρωση: 01/11/2022 - 13:57

Ο Πατριάρχης Βουλγαρίας για τη σπουδαιότητα του χριστιανικού βιβλίου

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Βουλγαρίας για τη σπουδαιότητα του χριστιανικού βιβλίου

Να συνεχίσουν στην πράξη το έργο των προγόνων του για την ανάπτυξη της χριστιανικής γραμματείας η οποία με τη σειρά της συμβάλει στην καλύτερη κατανόηση της Αγίας Γραφής κάλεσε τους Βουλγάρους ο Πατριάρχης κ.κ. Νεόφυτος. 

Με αφορμή την έναρξη σήμερα του φεστιβάλ του Ορθόδοξου Χριστιανικού Βιβλίου που διεξάγεται στη Σόφια, ο Προκαθήμενος της εν Βουλγαρία Ορθοδόξου Εκκλησίας ότι μέσα από τη διοργάνωση τέτοιων συναντήσεων, η ορθόδοξη γραμματεία θα καταλάβει τη σημαντική θέση της, ώστε μέσω αυτής το Ευαγγέλιο του Χριστού να φτάσει σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους.

“Ας συνεχίσουμε τις προσπάθειες και τις διαθήκες των ένδοξων προγόνων μας, που έκαναν πράξη την ισχυρή τους πίστη και εμπιστοσύνη στον Κύριο Ιησού Χριστό, χωρίς να φείδονται κόπους και χρόνου για να διαφωτίσουν τους αδελφούς και τις αδελφές τους στην πίστη. Έτσι, μέσω της εξάπλωσης της Ορθόδοξης έκδοσης βιβλίων, είμαστε πεπεισμένοι ότι το έργο των ένδοξων προγόνων μας θα συνεχιστεί και η αγαπημένη μας Πατρίδα, η Βουλγαρία, θα ξαναβρεί την ουσία της ως ένδοξο «Κράτος του Πνεύματος», της πίστης και της λογοτεχνίας!”, καταλήγει στο μήνυμά του ο Πατριάρχης κ.κ. Νεόφυτος. 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων