11/09/2022 11/09/2022 «Με τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’ η Μεγάλη Βρετανία και ο κόσμος έχασαν μια αξιόλογη πολιτική προσωπικότητα που σημάδεψε με τη ζωή και τα έργα της, μια ολόκληρη εποχή σε δύσκολους καιρούς της ιστορικής εξέλιξης της ανθρωπότητας» αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος στο συλλυπητήριο μήνυμα του για την εκδημία της...
11 Σεπτεμβρίου, 2022 - 11:17
Τελευταία ενημέρωση: 11/09/2022 - 11:43

Ο Πατριάρχης Βουλγαρίας για την εκδημία της Βασίλισσας Ελισάβετ

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Βουλγαρίας για την εκδημία της Βασίλισσας Ελισάβετ

«Με τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’ η Μεγάλη Βρετανία και ο κόσμος έχασαν μια αξιόλογη πολιτική προσωπικότητα που σημάδεψε με τη ζωή και τα έργα της, μια ολόκληρη εποχή σε δύσκολους καιρούς της ιστορικής εξέλιξης της ανθρωπότητας» αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος στο συλλυπητήριο μήνυμα του για την εκδημία της μονάρχη η οποία έφυγε από την ζωή την περασμένη Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022 σε ηλικία 96 ετών.

Αναλυτικά, το συλλυπητήριο μήνυμα του Πατριάρχη Βουλγαρίας αναφέρει τα εξής:

Ανήμερα του Γενεσίου της Μητέρας του Θεού – της εκλεκτoύ Παρθένου, έφτασε η θλιβερή είδηση ​​του θανάτου της Αυτού Μεγαλειότητος Βασίλισσας Ελισάβετ Β’.

Με τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’ η Μεγάλη Βρετανία και ο κόσμος έχασαν μια αξιόλογη πολιτική προσωπικότητα που σημάδεψε με τη ζωή και τα έργα της, μια ολόκληρη εποχή σε δύσκολους καιρούς της ιστορικής εξέλιξης της ανθρωπότητας. Σε αυτές τις μέρες θλίψης και δοκιμασίας εκφράζουμε στον βρετανικό λαό τα ειλικρινή μας συναισθήματα συμπάθειας για την ανεπανόρθωτη απώλεια.

Παρακαλούμε ειλικρινά από τον Κύριο Ιησού Χριστό – τον Βασιλιά των Βασιλέων (Αποκάλυψις Ιωάννου 19:16) να αναπαύσει την ψυχή της εκλιπούσας Βασίλισσας Ελισάβετ και να προσφέρει παρηγοριά σε όλους τους οικείους της!

† ΝΕΟΦΥΤΟΣ

ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων