23/06/2023 23/06/2023 Ο Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος υποδέχθηκε σήμερα τον δήμαρχο της πόλης Ρούσε, κ. Πέντσο Μίλκοφ στο κτήριο της Ιεράς Μητρόπολης Σόφιας. Παρευρέθηκαν ο Μητροπολίτης Ρούσε κ. Ναούμ, ο Επίσκοπος Μελενεκίου κ. Γεράσιμος, και Επίσκοπος Μπελογκραντσίκ κ. Πολύκαρπος, καθώς και ο κ. Teodor Atanasov, Προϊστάμενος του Γραφείου του Πατριάρχη Βουλγαρίας και ο κ. Angel Mladenov, Γραμματέας...
23 Ιουνίου, 2023 - 16:18
Τελευταία ενημέρωση: 23/06/2023 - 16:02

Ο Πατριάρχης Βουλγαρίας υποδέχθηκε τον δήμαρχο της πόλης Ρούσε

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Βουλγαρίας υποδέχθηκε τον δήμαρχο της πόλης Ρούσε

Ο Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος υποδέχθηκε σήμερα τον δήμαρχο της πόλης Ρούσε, κ. Πέντσο Μίλκοφ στο κτήριο της Ιεράς Μητρόπολης Σόφιας. Παρευρέθηκαν ο Μητροπολίτης Ρούσε κ. Ναούμ, ο Επίσκοπος Μελενεκίου κ. Γεράσιμος, και Επίσκοπος Μπελογκραντσίκ κ. Πολύκαρπος, καθώς και ο κ. Teodor Atanasov, Προϊστάμενος του Γραφείου του Πατριάρχη Βουλγαρίας και ο κ. Angel Mladenov, Γραμματέας της Ιεράς Μητρόπολης.

Κατά τη συνάντηση, ο δήμαρχος ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο για την φιλοξενία, και έλαβε την ευλογία του. Μάλιστα τόνισε το γόνιμο κοινό έργο που επιτελεί ο Δήμος Ρούσε με την Ιερά Μητρόπολη Ρούσε.

Ακόμη μοιράστηκε μια σειρά από έργα στα οποία ο δήμος και το κοινό συμμετέχουν ενεργά, όπως στην κατασκευή ναών, στον καλλωπισμό της πόλης, καθώς και πολλές πρωτοβουλίες με γειτονικούς δήμους στη Ρουμανία.

Από την πλευρά του ο Μακαριώτατος ευχήθηκε υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες στα έργα του δημάρχου της πόλης.

 

 

Πηγή: bg-patriarshia.bg (Angel Karadakov)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων