16/04/2021 16/04/2021 Στο νοσοκομείο εισήχθη ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος προκειμένου να υποβληθεί σε ετήσιες ιατρικές εξετάσεις, όπως γνωστοποίησε με σχετική ανακοίνωση της η Ιερά Σύνοδος του Πατριαρχείου Βουλγαρίας, την Πέμπτη 15 Απριλίου 2021. Η ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου, μεταξύ άλλων, αναφέρει: “Σχετικά με τις πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του Μακαριωτάτου Μητροπολίτου Σόφιας και Πατριάρχου...
16 Απριλίου, 2021 - 10:47
Τελευταία ενημέρωση: 16/04/2021 - 11:37

Ο Πατριάρχης Βουλγαρίας υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Βουλγαρίας υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις

Στο νοσοκομείο εισήχθη ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος προκειμένου να υποβληθεί σε ετήσιες ιατρικές εξετάσεις, όπως γνωστοποίησε με σχετική ανακοίνωση της η Ιερά Σύνοδος του Πατριαρχείου Βουλγαρίας, την Πέμπτη 15 Απριλίου 2021.

Η ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου, μεταξύ άλλων, αναφέρει:

“Σχετικά με τις πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του Μακαριωτάτου Μητροπολίτου Σόφιας και Πατριάρχου πάσης Βουλγαρίας κ.κ. Νεοφύτου, ενημερώνουμε ότι στον Μακαριώτατο, όπως σε κάθε άτομο της ηλικίας του που πάσχει από χρόνιες παθήσεις που επιδεινώνονται συχνά, συνίσταται να παρακολουθείται στο νοσοκομείο, επομένως εισήχθη για ετήσιες εξετάσεις και θεραπεία.

Κατά την εισαγωγή στο νοσοκομείο, όπως κάθε ασθενής, η Αυτού Μακαριότης υποβλήθηκε επίσης σε υποχρεωτικό τεστ PCR για τον COVID-19, το οποίο τονίζουμε είναι αρνητικό!”

 

Επιμέλεια: Νίκος Οικονόμου – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων