15/04/2023 15/04/2023 Σε κλίμα κατάνυξης τελέσθηκαν χθες οι ακολουθίες των Μεγάλων Ωρών και εν συνεχεία ο Εσπερινός της Αποκαθήλωσης, στον Καθεδρικό Ναό Αγίας Κυριακής στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας με την παρουσία πλήθους πιστών. Χοροστάτησε ο Επίσκοπος Μπελογκρντσίκ κ. Πολύκαρπος. Έψαλλαν ο Δρ Stoyan Malinov και ο κ. Angel Mladenov, γραμματέας της Ιεράς Μητροπόλεως Σόφιας. Στο τέλος, ο Επίσκοπος...
15 Απριλίου, 2023 - 13:05

Οι ακολουθίες των Μεγάλων Ωρών και ο Εσπερινός της Αποκαθήλωσης στη Σόφια

Διαδώστε:
Οι ακολουθίες των Μεγάλων Ωρών και ο Εσπερινός της Αποκαθήλωσης στη Σόφια

Σε κλίμα κατάνυξης τελέσθηκαν χθες οι ακολουθίες των Μεγάλων Ωρών και εν συνεχεία ο Εσπερινός της Αποκαθήλωσης, στον Καθεδρικό Ναό Αγίας Κυριακής στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας με την παρουσία πλήθους πιστών. Χοροστάτησε ο Επίσκοπος Μπελογκρντσίκ κ. Πολύκαρπος.

Έψαλλαν ο Δρ Stoyan Malinov και ο κ. Angel Mladenov, γραμματέας της Ιεράς Μητροπόλεως Σόφιας.

Στο τέλος, ο Επίσκοπος κ. Πολύκαρπος έδωσε την ευλογία του σε όλους τους συγκεντρωμένους χριστιανούς, και στο κήρυγμά του τόνισε την αυτοθυσία του Κυρίου Ιησού Χριστού, ο οποιος σταυρώθηκε για να εξιλεωθεί για τις αμαρτίες μας και να ανοίξει μπροστά μας ο δρόμος προς τη σωτηρία.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα:

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Με πληροφορίες και φωτογραφίες από bg-patriarshia.bg (Vesela Ignatova)

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων