07/10/2019 07/10/2019 Διήμερη εκπαιδευτική και ενημερωτική εκστρατεία πραγματοποιήθηκε στην πόλη Βάρνα της Βουλγαρίας με πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής και της Μητρόπολης Βάρνας και Μεγάλης Πρεσλάβας. Η φετινή διημερίδα είχε θέμα τις “Ορθόδοξες οικογενειακές αξίες” και πόσο αυτές βοηθούν στον αγώνα ενάντια στα ναρκωτικά στους νέους”. Συμμετείχαν καθηγητές, εκπρόσωποι ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, ψυχολόγοι, γιατροί και ειδικοί σε θέματα...
07 Οκτωβρίου, 2019 - 11:31
Τελευταία ενημέρωση: 07/10/2019 - 11:42

“Οι Ορθόδοξες οικογενειακές αξίες, όπλο κατά των ναρκωτικών”

Διαδώστε:
“Οι Ορθόδοξες οικογενειακές αξίες, όπλο κατά των ναρκωτικών”

Διήμερη εκπαιδευτική και ενημερωτική εκστρατεία πραγματοποιήθηκε στην πόλη Βάρνα της Βουλγαρίας με πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής και της Μητρόπολης Βάρνας και Μεγάλης Πρεσλάβας. Η φετινή διημερίδα είχε θέμα τις “Ορθόδοξες οικογενειακές αξίες” και πόσο αυτές βοηθούν στον αγώνα ενάντια στα ναρκωτικά στους νέους”.
Συμμετείχαν καθηγητές, εκπρόσωποι ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, ψυχολόγοι, γιατροί και ειδικοί σε θέματα εξαρτήσεων.

“Ο εθισμός στα ναρκωτικά είναι μια μάστιγα που έχει δηλητηριάσει τις ζωές εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο εδώ και δεκαετίες, οδηγώντας σε καταστροφικές συνέπειες της ψυχικής και σωματικής υγείας για την ανθρωπότητα και την αιώνια ζωή” σχολίασε ο Μητροπολίτης Βάρνας κ. Ιωάννης και πρόσθεσε: “Σε αυτόν τον αγώνα, η Ορθόδοξη Εκκλησία βρίσκεται πάντα στην πλευρά της ζωής. Η Εκκλησία ξέρει ότι κάθε άνθρωπος που έρχεται σε αυτόν τον κόσμο με το θέλημα του Δημιουργού, δημιουργείται σύμφωνα με την ιερή εικόνα Του. Και καθώς η εξάρτηση από τα ναρκωτικά είναι από τα πιο δύσκολα εμπόδια για την πορεία ενός ατόμου σε αυτή τη ζωή, η Εκκλησία υποστηρίζει και ενθαρρύνει κάθε προσπάθεια και πρωτοβουλία για την καταπολέμησή τους” υπογράμμισε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων