26/11/2019 26/11/2019 “Με πόνο μάθαμε για τον τραγικό σεισμό σήμερα το πρωί στην Αλβανία, που σκότωσε πολλούς ανθρώπους και τραυμάτισε εκατοντάδες άλλους. Αυτή τη στιγμή, όταν οι ψυχές και οι καρδιές μας γεμίζουν με θλίψη από την καταστροφή, προσευχόμαστε στον Κύριο Ιησού Χριστό να έρθει η ηρεμία και η σταθερότητα στο συγκεκριμένο έδαφος. Ο Θεός να καθησυχάσει τις ψυχές...
26 Νοεμβρίου, 2019 - 18:52
Τελευταία ενημέρωση: 26/11/2019 - 18:41

“Οι ψυχές και οι καρδιές μας γεμίζουν με θλίψη από την καταστροφή”

Διαδώστε:
“Οι ψυχές και οι καρδιές μας γεμίζουν με θλίψη από την καταστροφή”

“Με πόνο μάθαμε για τον τραγικό σεισμό σήμερα το πρωί στην Αλβανία, που σκότωσε πολλούς ανθρώπους και τραυμάτισε εκατοντάδες άλλους. Αυτή τη στιγμή, όταν οι ψυχές και οι καρδιές μας γεμίζουν με θλίψη από την καταστροφή, προσευχόμαστε στον Κύριο Ιησού Χριστό να έρθει η ηρεμία και η σταθερότητα στο συγκεκριμένο έδαφος. Ο Θεός να καθησυχάσει τις ψυχές εκείνων που χάθηκαν, να ενισχύσει πνευματικά τους αγαπημένους τους και να θεραπεύσει τους τραυματίες” ανέφερε σε συλληπητήρια επιστολή σήμερα ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος απευθυνόμενος προς τον λαό της Αλβανίας που δοκιμάζεται σήμερα από τον ισχυρό σεισμό  6,4 Ρίχτερ που χτύπησε τη χώρα τα ξημερώματα, στοιχίζοντας τη ζωή τουλάχιστον 18 ανθρώπων (σύμφωνα με νεότερα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας) και προκαλώντας τον τραυματισμών εκατοντάδων άλλων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων