13/11/2021 13/11/2021 Η Ιερά Μητρόπολη Σόφιας, με την ευλογία του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Βουλγαρίας κ.κ. Νεοφύτου, διοργανώνει παιδικό διαγωνισμό δοκιμίου/έκθεσης, με αφορμή την επερχόμενη γιορτή των Χριστουγέννων. Το θέμα της έκθεσης είναι «Πώς γεννιέται ο Χριστός στις καρδιές μας» και στόχος είναι τα παιδιά να μοιραστούν τις σκέψεις τους για το πώς αντιλαμβάνονται τη χαρά της γέννησης του...
13 Νοεμβρίου, 2021 - 13:50
Τελευταία ενημέρωση: 13/11/2021 - 14:12

Παιδικός διαγωνισμός για τα Χριστούγεννα από τη Μητρόπολη Σόφιας

Διαδώστε:
Παιδικός διαγωνισμός για τα Χριστούγεννα από τη Μητρόπολη Σόφιας

Η Ιερά Μητρόπολη Σόφιας, με την ευλογία του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Βουλγαρίας κ.κ. Νεοφύτου, διοργανώνει παιδικό διαγωνισμό δοκιμίου/έκθεσης, με αφορμή την επερχόμενη γιορτή των Χριστουγέννων.

Το θέμα της έκθεσης είναι «Πώς γεννιέται ο Χριστός στις καρδιές μας» και στόχος είναι τα παιδιά να μοιραστούν τις σκέψεις τους για το πώς αντιλαμβάνονται τη χαρά της γέννησης του Χριστού.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί από τις 15 έως τις 30 Νοεμβρίου 2021 και συμμετέχοντες μπορούν να είναι παιδιά έως 18 ετών.

Τα καλύτερα δοκίμια θα δημοσιευθούν στο επόμενο τεύχος του περιοδικού «Η Φωνή της Μητροπόλεως». Όλοι οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό με ποιοτικά έργα θα λάβουν ένα τεύχος του περιοδικού, καθώς και ειδικά δώρα από την Ιερά Μητρόπολη Σόφιας.

Την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού αποτελούν: ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Λευκουπόλεως (Μπελογκραντσίκ) κ. Πολύκαρπος, ο Δρ. Αντρέι Κασάμποφ, Επικεφαλής του Τμήματος Πολιτιστικής Πληροφόρησης της Μητροπόλεως Σόφιας, καθώς και οι: Βέσελα Ιγκνάτοβα και Πλάμεν Μιχαΐλοφ, συντάκτες της επίσημης ιστοσελίδας.

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όλα τα πρόσωπα που δεν είναι υπάλληλοι της Ιεράς Μητροπόλεως Σόφιας, μέλη της κριτικής επιτροπής ή συγγενείς τους.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει να στείλουν τις εκθέσεις τους στο [email protected] σε ηλεκτρονική μορφή (DOC, DOCX ή TXT), μαζί με το ονοματεπώνυμο, την ηλικία, τον τόπο διαμονής και το τηλέφωνο επικοινωνίας τους από 15.11.2021 έως και 30.11.2021. Η έκθεση πρέπει να μην έχει συμμετάσχει σε άλλους διαγωνισμούς και να μην έχει δημοσιευτεί σε ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση.

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στις 6 Δεκεμβρίου 2021 στην επίσημη ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Σόφιας www.mitropolia-sofia.org, καθώς και μέσω email στους βραβευθέντες συμμετέχοντες.

Οι συμμετέχοντες συμφωνούν να παρέχουν στην Ιερά Μητρόπολη Σόφιας τα υποδεικνυόμενα προσωπικά δεδομένα τους για τις ανάγκες του διαγωνισμού, καθώς και τα δικαιώματα χρήσης των υποβληθέντων έργων με ρητή υπόδειξη του δημιουργού τους. Εάν στις υποβληθείσες εκθέσεις αναφέρονται τα ονόματα τρίτων, που δεν επιθυμούν να δημοσιευθούν στο Διαδίκτυο ή σε έντυπα μέσα, η Ιερά Μητρόπολη Σόφιας ζητά από τους συμμετέχοντες να το αναφέρουν ρητά στο email τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων