17/09/2022 17/09/2022 Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός τελέστηκε προς τιμήν της Αγίας Σοφίας και των θυγατέρων της Πίστης, Ελπίδας και Αγάπης, παραμονή της εορτής, στον ιστορικό Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας της πρωτεύουσας της Βουλγαρίας. Με την ευλογία του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Βουλγαρίας κ.κ. Νεοφύτου, τελέστηκε ο Εσπερινός προεξάρχοντος  Επισκόπου Μπελογκραντσίκ κ. Πολύκαρπος. Ο Εσπερινός ολοκληρώθηκε με ποιμαντική ομιλία του Επισκόπου...
17 Σεπτεμβρίου, 2022 - 21:00
Τελευταία ενημέρωση: 17/09/2022 - 21:02

Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός προς τιμήν της Αγίας Σοφίας και των θυγατέρων της στη Σόφια

Διαδώστε:
Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός προς τιμήν της Αγίας Σοφίας και των θυγατέρων της στη Σόφια

Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός τελέστηκε προς τιμήν της Αγίας Σοφίας και των θυγατέρων της Πίστης, Ελπίδας και Αγάπης, παραμονή της εορτής, στον ιστορικό Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας της πρωτεύουσας της Βουλγαρίας.

Με την ευλογία του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Βουλγαρίας κ.κ. Νεοφύτου, τελέστηκε ο Εσπερινός προεξάρχοντος  Επισκόπου Μπελογκραντσίκ κ. Πολύκαρπος.

Ο Εσπερινός ολοκληρώθηκε με ποιμαντική ομιλία του Επισκόπου Μπελογκραντσίκ, ο οποίος αναφέρθηκε στον βίο της Αγίας Σοφίας και των θυγατέρων της, που μαρτύρησαν για την πίστη τους. Ακόμη, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Φωτογραφίες: Αρχιερέας Kostadin Trenev

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων