11/03/2024 11/03/2024 Με πανηγυρική Θεία Λειτουργία τιμήθηκε η μνήμη των Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων στην ομώνυμη ιερά Μονή στο Βρατσέσκι που υπάγεται στην Ιερά Μητρόπολη Λόβετς, στις 9 Μαρτίου. Ιερούργησε ο Μητροπολίτης Λόβετς κ. Γαβριήλ, συλλειτουργούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Νευροκοπίου κ. Σεραφείμ και Βιδίνιου κ. Δανιήλ, και του Επισκόπου Κωνσταντίνης κ. Μιχαήλ, Βοηθού του Μητροπολίτη Λόβετς. Στο κήρυγμά του,...
11 Μαρτίου, 2024 - 17:47
Τελευταία ενημέρωση: 11/03/2024 - 16:57

Πανηγύρισε η Ιερά Μονή Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων στο Βρατσέσκι

Διαδώστε:
Πανηγύρισε η Ιερά Μονή Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων στο Βρατσέσκι

Με πανηγυρική Θεία Λειτουργία τιμήθηκε η μνήμη των Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων στην ομώνυμη ιερά Μονή στο Βρατσέσκι που υπάγεται στην Ιερά Μητρόπολη Λόβετς, στις 9 Μαρτίου. Ιερούργησε ο Μητροπολίτης Λόβετς κ. Γαβριήλ, συλλειτουργούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Νευροκοπίου κ. Σεραφείμ και Βιδίνιου κ. Δανιήλ, και του Επισκόπου Κωνσταντίνης κ. Μιχαήλ, Βοηθού του Μητροπολίτη Λόβετς.

Στο κήρυγμά του, ο Σεβασμιώτατος κ. Γαβριήλ ευχαρίστησε την Ηγουμένη Κασσιανή, τις μοναχές και τους πολλούς προσκυνητές.

 

Πηγή: bg-patriarshia.bg

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων