19/04/2019 19/04/2019 Παρουσίαση βιβλίου για την ζωή και τη δράση του Μητροπολίτη Βιδινίου Νεοφύτου πραγματοποιήθηκε από τα Γενικά Αρχεία του Κράτους και την Ιερά Μητρόπολη Βιδινίου. “Ήταν ένας μεγάλος πνευματικός ηγέτης» τόνισε η Βικτώρια Στογιάνοβα, συγγενής του αείμνηστου μητροπολίτη, “ο οποίος μοιράστηκε τις πιο σημαντικές στιγμές στη ζωή του με τους κληρικούς και έθεσε ως βασικό στόχο της...
19 Απριλίου, 2019 - 21:11

Παρουσίαση βιβλίου για τον Βιδινίου Νεόφυτο

Διαδώστε:
Παρουσίαση βιβλίου για τον Βιδινίου Νεόφυτο

Παρουσίαση βιβλίου για την ζωή και τη δράση του Μητροπολίτη Βιδινίου Νεοφύτου πραγματοποιήθηκε από τα Γενικά Αρχεία του Κράτους και την Ιερά Μητρόπολη Βιδινίου. “Ήταν ένας μεγάλος πνευματικός ηγέτης» τόνισε η Βικτώρια Στογιάνοβα, συγγενής του αείμνηστου μητροπολίτη, “ο οποίος μοιράστηκε τις πιο σημαντικές στιγμές στη ζωή του με τους κληρικούς και έθεσε ως βασικό στόχο της ποιμαντορίας του την φιλανθρωπία” ανέφερε η κ. Στογιάνοβα.  Για το μεγάλο έργο της ανοικοδόμησης της Μητρόπολης Βιδινίου αναφέρθηκε και ο σημερινός Μητροπολίτης κ. Δανιήλ. Στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων τα Γενικά Αρχεία Κράτους πραγματοποιούν έκθεση αφιερωμένη στο έργο του τιμώμενου Μητροπολίτη Νεοφύτου.  

    

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων