11/03/2020 11/03/2020 “Τα μυστήρια της Εκκλησίας δεν μπορούν να αποτελέσουν πηγή εξάπλωσης καμίας ασθένειας”, τονίζει, με επίσημη ανακοίνωση του, ο Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος.  Ο Πατριάρχης μεταξύ άλλων αναφέρει πως όλοι οι ναοί στην Μητροπολιτική περιφέρεια της Σόφιας θα παραμείνουν ανοικτοί, ενώ κανονικά θα τελούνται όλα τα ιερά μυστήρια και οι ιερές ακολουθίες. Παράλληλα, καλεί τους πιστούς...
11 Μαρτίου, 2020 - 15:55
Τελευταία ενημέρωση: 11/03/2020 - 16:12

Πατρ. Βουλγαρίας: “Ανοιχτοί όλοι οι ναοί στη Σόφια”

Διαδώστε:
Πατρ. Βουλγαρίας: “Ανοιχτοί όλοι οι ναοί στη Σόφια”

“Τα μυστήρια της Εκκλησίας δεν μπορούν να αποτελέσουν πηγή εξάπλωσης καμίας ασθένειας”, τονίζει, με επίσημη ανακοίνωση του, ο Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος. 

Ο Πατριάρχης μεταξύ άλλων αναφέρει πως όλοι οι ναοί στην Μητροπολιτική περιφέρεια της Σόφιας θα παραμείνουν ανοικτοί, ενώ κανονικά θα τελούνται όλα τα ιερά μυστήρια και οι ιερές ακολουθίες.

Παράλληλα, καλεί τους πιστούς να τηρήσουν όλους τους κανόνες υγιεινής προκειμένου να μην εξαπλωθεί η επιδημία του κορωνοϊού που πλήττει αρκετά μέρη του κόσμου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων