01/06/2019 01/06/2019 Μήνυμα με αφορμή την ημέρα αφιερωμένη στα παιδιά εξέδωσε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος. Στο μήνυμά του μεταξύ άλλων αναφέρει: “Σε αυτή την ημέρα γιορτής για εσάς προσεύχομαι στον πανάγαθο Θεό όπως η χάρη τους σας επισκιάζει πάντα. Σε μέρες όπως η σημερινή, πρέπει να κατευθύνουμε τα μάτια και την προσοχή μας στα παιδιά και...
01 Ιουνίου, 2019 - 10:06

Πατρ. Βουλγαρίας: “Να έχουμε πάντα την προσοχή μας στα παιδιά”

Διαδώστε:
Πατρ. Βουλγαρίας: “Να έχουμε πάντα την προσοχή μας στα παιδιά”

Μήνυμα με αφορμή την ημέρα αφιερωμένη στα παιδιά εξέδωσε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος. Στο μήνυμά του μεταξύ άλλων αναφέρει: “Σε αυτή την ημέρα γιορτής για εσάς προσεύχομαι στον πανάγαθο Θεό όπως η χάρη τους σας επισκιάζει πάντα. Σε μέρες όπως η σημερινή, πρέπει να κατευθύνουμε τα μάτια και την προσοχή μας στα παιδιά και στην αλήθεια που μας είπε ο Χριστός, ότι δηλαδή πρέπει να γίνουμε σαν τα παιδιά για να κερδίσουμε την Βασιλεία των Ουρανών”. Αναφερόμενος στο μήνυμά του προς τους γονείς τονίζει: “αγαπητοί γονείς να διδάξετε στα παιδιά σας την πίστη στον Θεό. Αφήστε τα παιδιά να προσευχηθούν στον Θεό και δώστε τους πνευματική τροφή γιατί αυτή οδηγεί στην αιώνιο ζωή”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων