15/01/2020 15/01/2020 Η Ελλάδα και η Κύπρος περιλαμβάνονται για μία ακόμα χρονιά στο πρόγραμμα των προσκυνηματικών εκδρομών που διοργανώνει η Μητρόπολη της Σόφιας, του Πατριαρχείου της Βουλγαρίας. Το πρόγραμμα αυτό αναμένεται να παρουσιαστεί επισήμως αύριο 16 Ιανουαρίου στο Μητροπολιτικό Μέγαρο της Σόφιας και λαμβάνει τις ευλογίες του Πατριάρχη Βουλγαρίας κ.κ. Νεοφύτου. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, οι...
15 Ιανουαρίου, 2020 - 8:03
Τελευταία ενημέρωση: 15/01/2020 - 8:00

Πατρ. Βουλγαρίας: Προσκυνηματικές εκδρομές στην Ελλάδα

Διαδώστε:
Πατρ. Βουλγαρίας: Προσκυνηματικές εκδρομές στην Ελλάδα

Η Ελλάδα και η Κύπρος περιλαμβάνονται για μία ακόμα χρονιά στο πρόγραμμα των προσκυνηματικών εκδρομών που διοργανώνει η Μητρόπολη της Σόφιας, του Πατριαρχείου της Βουλγαρίας.
Το πρόγραμμα αυτό αναμένεται να παρουσιαστεί επισήμως αύριο 16 Ιανουαρίου στο Μητροπολιτικό Μέγαρο της Σόφιας και λαμβάνει τις ευλογίες του Πατριάρχη Βουλγαρίας κ.κ. Νεοφύτου.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, οι προσκυνηματικές δράσεις για το 2020 περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων επισκέψεις Μετέωρα, την Κέρκυρα, την Βέροια και την Καστοριά, ενώ έχει προγραμματιστεί ταξίδι και στη Κύπρο.
Επίσης, τον Απρίλιο θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο και στα Ορθόδοξα προσκυνήματα της Πόλης.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων