12/06/2019 12/06/2019 Τις εργασίες της ξεκίνησε σήμερα η Ιερά Σύνοδος του Πατριαρχείου της Βουλγαρίας. Οι Ιεράρχες από νωρίς το πρωί σήμερα προσήλθαν στο Πατριαρχικό Μέγαρο προκειμένου να συζητήσουν για διάφορα εκκλησιαστικά ζητήματα. Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν σήμερα ήταν και η επιστολή του Σεβ. Μητροπολίτου Βιδινίου κ. Δανιήλ προς Ορθοδόξους Ιεράρχες σχετικά με τον τρόπο χορήγησης της Αυτοκεφαλίας...
12 Ιουνίου, 2019 - 18:10

Πατρ. Βουλγαρίας: “Προσωπική η άποψη του Μητρ. Βιδινίου”

Διαδώστε:
Πατρ. Βουλγαρίας: “Προσωπική η άποψη του Μητρ. Βιδινίου”

Τις εργασίες της ξεκίνησε σήμερα η Ιερά Σύνοδος του Πατριαρχείου της Βουλγαρίας. Οι Ιεράρχες από νωρίς το πρωί σήμερα προσήλθαν στο Πατριαρχικό Μέγαρο προκειμένου να συζητήσουν για διάφορα εκκλησιαστικά ζητήματα.

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν σήμερα ήταν και η επιστολή του Σεβ. Μητροπολίτου Βιδινίου κ. Δανιήλ προς Ορθοδόξους Ιεράρχες σχετικά με τον τρόπο χορήγησης της Αυτοκεφαλίας στην Εκκλησία της Ουκρανίας.

“Η άποψη που εξέφρασε ο Μητροπολίτης Δανιήλ στην επιστολή του προς τους Μητροπολίτες από διάφορες Ορθόδοξες Εκκλησίες είναι η προσωπική του άποψη, Η Σύνοδος είναι κατηγορηματικά διαφοροποιημένη. Στις ερωτήσεις που υπέβαλε ο Μητροπολίτης Δανιήλ η Σύνοδος δεν έχει λύση” αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε το Πατριαρχείο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων