15/09/2020 15/09/2020 «Ο Θεός να ευλογεί εσάς και ολόκληρη την κοινωνία μας σε αυτές τις δύσκολες ημέρες, να ενισχύσει τους ανθρώπους μας και ειδικά τα παιδιά και τους νέους που είναι το μέλλον μας», δήλωσε ο Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος στο μήνυμά του για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, τονίζοντας ότι «ο Ορθόδοξος Βουλγαρικός λαός έχει...
15 Σεπτεμβρίου, 2020 - 10:16
Τελευταία ενημέρωση: 15/09/2020 - 10:34

Πατρ. Βουλγαρίας: Τα παιδιά είναι το μέλλον μας

Διαδώστε:
Πατρ. Βουλγαρίας: Τα παιδιά είναι το μέλλον μας

«Ο Θεός να ευλογεί εσάς και ολόκληρη την κοινωνία μας σε αυτές τις δύσκολες ημέρες, να ενισχύσει τους ανθρώπους μας και ειδικά τα παιδιά και τους νέους που είναι το μέλλον μας», δήλωσε ο Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος στο μήνυμά του για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, τονίζοντας ότι «ο Ορθόδοξος Βουλγαρικός λαός έχει επανειλημμένα καταδείξει την αγάπη και την αφοσίωσή του στο έργο της εκπαίδευσης, στο οποίο είδε μια σταθερή βάση και μια υπόσχεση για την επιτυχία, την πνευματική και ηθική υγεία και ευημερία του.

Στην ομιλία του, ο Πατριάρχης αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην πανδημία, λέγοντας ότι «οι προσωρινές δοκιμές που περνάμε ως έθνος και κοινωνία δεν πρέπει να αποθαρρύνουν ή να επηρεάζουν κανέναν στην επιμελή διδασκαλία και μάθηση».

Ο Μακαριώτατος υπογράμμισε ότι οι δοκιμασίες αυτές, δεν είναι μια τιμωρία από τον Θεό, αλλά μια ευκαιρία για ανάπτυξη και θωράκιση.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων