02/01/2020 02/01/2020 Στη Δοξολογία που τελέστηκε για το νέο έτος στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Αλεξάνδρου Νέφκσυ στη Σόφια, χοροστάτησε χθες ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος.  Νωρίτερα, τελέστηκε δυσαρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μελενίκου κ. Γερασίμου, Αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου του Πατριαρχείου Βουλγαρίας, συλλειτουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μπελογκραντσίκ κ.  Πολυκάρπου. Παρέστη συμπροσευχόμενος από του...
02 Ιανουαρίου, 2020 - 11:55
Τελευταία ενημέρωση: 02/01/2020 - 11:49

Πατρ. Βουλγαρίας: “Το νέο έτος να συνοδεύεται από ειρήνη”

Διαδώστε:
Πατρ. Βουλγαρίας: “Το νέο έτος να συνοδεύεται από ειρήνη”

Στη Δοξολογία που τελέστηκε για το νέο έτος στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Αλεξάνδρου Νέφκσυ στη Σόφια, χοροστάτησε χθες ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος. 

Νωρίτερα, τελέστηκε δυσαρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μελενίκου κ. Γερασίμου, Αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου του Πατριαρχείου Βουλγαρίας, συλλειτουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μπελογκραντσίκ κ.  Πολυκάρπου. Παρέστη συμπροσευχόμενος από του ιερού βήματος ο Πατριάρχης κ.κ. Νεόφυτος.

“Η έλευση του νέου έτους θα μας εμπνεύσει να εργαστούμε για το καλό της Εκκλησίας και την αγάπη του Σωτήρος Ιησού Χριστού. Τόσο η ατομική πνευματική προκοπή, όσο και η εθνική μας ευημερία εύχομαι να κυριαρχήσουν και φέτος. Η χάρη, η ειρήνη και η αγάπη του Πανάγαθου Θεού, να μας συνοδεύουν όλο το έτος” τόνισε στο Πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο Μακαριώτατος.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων