11/03/2019 11/03/2019 Για το νόημα της συγχώρεσης, της αληθινής μετάνοιας και της νηστείας μίλησε στο μήνυμά του ο πατριάρχης Βουλγαρίας κ. Νεόφυτος. “Η Εκκλησία μας σήμερα μας προτρέπει να να συγχωρήσουμε και να ζητήσουμε συγχώρεση για μας με καθαρή καρδιά και καθαρό μυαλό. Και να προχωρήσουμε το ακανθώδες μονοπάτι μέχρι το Φως της Αναστάσεως”. Στο κήρυγμά του ο...
11 Μαρτίου, 2019 - 12:11

Πατρ. Βουλγαρίας: Ζητούμε συγχώρεση με καθαρή καρδιά

Διαδώστε:
Πατρ. Βουλγαρίας: Ζητούμε συγχώρεση με καθαρή καρδιά

Για το νόημα της συγχώρεσης, της αληθινής μετάνοιας και της νηστείας μίλησε στο μήνυμά του ο πατριάρχης Βουλγαρίας κ. Νεόφυτος.

“Η Εκκλησία μας σήμερα μας προτρέπει να να συγχωρήσουμε και να ζητήσουμε συγχώρεση για μας με καθαρή καρδιά και καθαρό μυαλό. Και να προχωρήσουμε το ακανθώδες μονοπάτι μέχρι το Φως της Αναστάσεως”.

Στο κήρυγμά του ο Πατριάρχης καλεί τους πιστούς να “καθαρίσουν” από τον θυμό, τη λαγνεία και τα ψέμματα και να στραφούν μέσα τους, να δουν τα λάθη τους, να μετανοήσουν και να προετοιμαστούν για μια αξιοπρεπή και χαρούμενη υποδοχή της Ανάστασης του Χριστού.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων