23/04/2024 23/04/2024 Το κλίμα ανασφάλειας το οποίο επικρατεί στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής και ειδικά στους Αγίους Τόπους εξαιτίας  των συνεχιζόμενων εχθροπραξιών οδήγησε την Ιερά Σύνοδο του Πατριαρχείου Βουλγαρίας στην απόφαση να μην στείλει αντιπροσωπεία στα Ιεροσόλυμα το Μεγάλο Σάββατο προκειμένου να παραλάβει το Άγιο Φως. “Δεδομένων των συνεχιζόμενων εχθροπραξιών στο Ισραήλ η Ιερά Σύνοδος αποφάσισε...
23 Απριλίου, 2024 - 10:05

Πατριαρχείο Βουλγαρίας: Δεν θα στείλει στα Ιεροσόλυμα αντιπροσωπεία για το Άγιο Φως

Διαδώστε:
Πατριαρχείο Βουλγαρίας: Δεν θα στείλει στα Ιεροσόλυμα αντιπροσωπεία για το Άγιο Φως

Το κλίμα ανασφάλειας το οποίο επικρατεί στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής και ειδικά στους Αγίους Τόπους εξαιτίας  των συνεχιζόμενων εχθροπραξιών οδήγησε την Ιερά Σύνοδο του Πατριαρχείου Βουλγαρίας στην απόφαση να μην στείλει αντιπροσωπεία στα Ιεροσόλυμα το Μεγάλο Σάββατο προκειμένου να παραλάβει το Άγιο Φως.

“Δεδομένων των συνεχιζόμενων εχθροπραξιών στο Ισραήλ η Ιερά Σύνοδος αποφάσισε φέτος να μην στείλει αντιπροσωπεία στο Ισραήλ και στην Ιερά Πόλη της Ιερουσαλήμ για τη μεταφορά του Αγίου Φωτός στη Βουλγαρία”, αναφέρει σε μία λιτή ανακοίνωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων