04/05/2023 04/05/2023 Ο Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος υποδέχθηκε σήμερα, στην έδρα της Ιεράς Μητρόπολης Σόφιας, τον Viktor Temirbaev, Πρέσβη του Καζακστάν στην Βουλγαρία. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία ήταν παρόντες ο Επίσκοπος Μελενικίου κ. Γεράσιμος, ο Επίσκοπος Μπελογκρντσίκ κ. Πολύκαρπος και ο Teodor Atanasov, Προϊστάμενος του Γραφείου του Πατριάρχη Βουλγαρίας, τονίστηκαν τα κοινά στοιχεία Βουλγαρίας και Καζακστάν...
04 Μαΐου, 2023 - 14:20
Τελευταία ενημέρωση: 04/05/2023 - 13:23

Πατριάρχης Νεόφυτος: Κοινά στοιχεία Βουλγαρίας- Καζακστάν η ανεκτικότητα, η κατανόηση και η συνύπαρξη

Διαδώστε:
Πατριάρχης Νεόφυτος: Κοινά στοιχεία Βουλγαρίας- Καζακστάν η ανεκτικότητα, η κατανόηση και η συνύπαρξη

Ο Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος υποδέχθηκε σήμερα, στην έδρα της Ιεράς Μητρόπολης Σόφιας, τον Viktor Temirbaev, Πρέσβη του Καζακστάν στην Βουλγαρία.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία ήταν παρόντες ο Επίσκοπος Μελενικίου κ. Γεράσιμος, ο Επίσκοπος Μπελογκρντσίκ κ. Πολύκαρπος και ο Teodor Atanasov, Προϊστάμενος του Γραφείου του Πατριάρχη Βουλγαρίας, τονίστηκαν τα κοινά στοιχεία Βουλγαρίας και Καζακστάν που είναι η ανεκτικότητα, η κατανόηση και η συνύπαρξη ανθρώπων διαφορετικών θρησκειών και εθνικοτήτων.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τις καλύτερες ευχές για μια επιτυχημένη θητεία στον νέο Πρέσβη, καθώς και ελπίδες για μελλοντικές συναντήσεις και κοινές καρποφόρες δραστηριότητες.

 

Με πληροφορίες από bg-patriarshia.bg (Angel Karadakov)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων