25/03/2020 25/03/2020 Σε μια προσπάθεια να βοηθηθεί το ποίμνιο και να βρει ψυχολογική στήριξη στο στρες που του δημιουργεί η πανδημία του κορωνοϊού η Μητρόπολη Σόφιας με τη στήριξη του Μητρ. Σόφιας και Πατριάρχη Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτο ανακοίνωση της δημιουργία μια νέας γραμμής ψυχολογικής υποστήριξης. Στη γραμμή αυτή που θα λειτουργεί από τις 10 το πρωί έως...
25 Μαρτίου, 2020 - 10:10
Τελευταία ενημέρωση: 25/03/2020 - 11:42

Πνευματική Γραμμή Στήριξης από το Πατρ. Βουλγαρίας

Διαδώστε:
Πνευματική Γραμμή Στήριξης από το Πατρ. Βουλγαρίας

Σε μια προσπάθεια να βοηθηθεί το ποίμνιο και να βρει ψυχολογική στήριξη στο στρες που του δημιουργεί η πανδημία του κορωνοϊού η Μητρόπολη Σόφιας με τη στήριξη του Μητρ. Σόφιας και Πατριάρχη Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτο ανακοίνωση της δημιουργία μια νέας γραμμής ψυχολογικής υποστήριξης.
Στη γραμμή αυτή που θα λειτουργεί από τις 10 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα, θα βρίσκονται στη διάθεση του κοινού Ορθοδόξοι Θεολόγοι Ψυχολόγοι
Στην Βουλγαρία η επιδημική κατάσταση επέβαλλε να ληφθούν μια σειρά από περιοριστικά μέτρα στην επικράτεια της χώρας. Η Ιερά Σύνοδος στην επίσημη ιστοσελίδα της ανακοίνωσε πως οι Θείες Λειτουργίες από τον Πατριαρχικό Καθεδρικό Ναό Αγίου Αλεξάνδρου Νιέβσκι θα εκπέμπονται ζωντανά στην σελίδα του Πατριαρχείου στο Facebook.
Έτσι οι πιστοί θα συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις του Εθνικού Επιχειρησιακού Επιτελείου που καλούν τους Βουλγάρους να μένουν στα σπίτια τους και να μην συναθροίζονται αλλά ταυτόχρονα θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθούν τα μυστήρια σαν να είναι εκεί.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων