29/01/2020 29/01/2020 Με τον Σύρο Πρέσβη στη Σόφια κ. Μουχαμάντ, συναντήθηκε ο Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ.Νεόφυτος. Ο κ. Μουχαμάντ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την ευκαιρία να τον δεχτεί ο Πατριάρχης και την ευχή το νέο έτος να είναι ειρηνικό και τόσο για τη Βουλγαρία όσο και για τη Συρία. Επίσης, του μίλησε για το έργο του Πατριαρχείου...
29 Ιανουαρίου, 2020 - 8:59
Τελευταία ενημέρωση: 29/01/2020 - 15:32

“Προσευχηθείτε για τη Συρία”

Διαδώστε:
“Προσευχηθείτε για τη Συρία”

Με τον Σύρο Πρέσβη στη Σόφια κ. Μουχαμάντ, συναντήθηκε ο Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ.Νεόφυτος.

Ο κ. Μουχαμάντ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την ευκαιρία να τον δεχτεί ο Πατριάρχης και την ευχή το νέο έτος να είναι ειρηνικό και τόσο για τη Βουλγαρία όσο και για τη Συρία.
Επίσης, του μίλησε για το έργο του Πατριαρχείου Αντιοχείας, το οποίο ενθαρρύνει τους Σύρους πολίτες να είναι καλοί μεταξύ τους και να ζουν με ειρήνη και κατανόηση.

“Το Πατριαρχείο ενθαρρύνει τους ανθρώπους να αγαπούν τη χώρα τους και να παραμείνουν σε αυτήν”, δήλωσε και ζήτησε από τον Πατριάρχη Βουλγαρίας να προσευχηθεί για τη Συρία, σε αυτές τις τόσο δύσκολες ώρες για τη χώρα του.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων