10/05/2019 10/05/2019 Mε τον Αμερικανό Πρεσβευτή, αρμόδιο για θέμα θρησκευτικής ελευθερίας, Σάμιουελ Μπράουνμπακ συναντήθηκε χθες ο Πατριάρχης Βουλγαρίας. κ.κ. Νεόφυτος. Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ εξέφρασε την επιθυμία του για συνεργασία με την Βουλγαρική Ορθόδοξη Εκκλησία για την εκκλησία και θρησκευτικά θέματα, και κάλεσε τον Πατριάρχη να λάβει μέρος σε συνέδριο που διοργανώνει τον Ιούλιο...
10 Μαΐου, 2019 - 10:33
Τελευταία ενημέρωση: 10/05/2019 - 11:13

Πρόσκληση να επισκεφθεί τις ΗΠΑ στον Πατρ. Βουλγαρίας

Διαδώστε:
Πρόσκληση να επισκεφθεί τις ΗΠΑ στον Πατρ. Βουλγαρίας

Mε τον Αμερικανό Πρεσβευτή, αρμόδιο για θέμα θρησκευτικής ελευθερίας, Σάμιουελ Μπράουνμπακ συναντήθηκε χθες ο Πατριάρχης Βουλγαρίας. κ.κ. Νεόφυτος.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ εξέφρασε την επιθυμία του για συνεργασία με την Βουλγαρική Ορθόδοξη Εκκλησία για την εκκλησία και θρησκευτικά θέματα, και κάλεσε τον Πατριάρχη να λάβει μέρος σε συνέδριο που διοργανώνει τον Ιούλιο στην Ουάσιγκτον.

«Η Ειρήνη και η ανεκτικότητα ήταν πάντα σημαντική για εμάς. Στη Σόφια ζουν ειρηνικά Ορθόδοξοι, Καθολικοί, Εβραίοι και μουσουλμάνοι” τόνισε ο Πατριάρχης κ.κ. Νεόφυτος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων