27/09/2020 27/09/2020 Επίσκεψη στην πόλη του Καρνομπάτ στην Επαρχία του Μπουργκάς στην νοτιοανατολική Βουλγαρία πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της χώρας Ρούμεν Ράντεφ, όπου και παρέστη στον εορτασμό του προστάτη και πολιούχου της πόλης, Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020. Ο Βούλγαρος Πρόεδρος επισκέφθηκε τον πανηγυρίζοντα φερώνυμο Ιερό Ναό, όπου τον υποδέχτηκαν, μεταξύ άλλων, ο Θεοφ....
27 Σεπτεμβρίου, 2020 - 14:10
Τελευταία ενημέρωση: 27/09/2020 - 16:28

Προσκύνημα του Βούλγαρου Προέδρου στον Αγ. Ιωάννη Θεολόγο

Διαδώστε:
Προσκύνημα του Βούλγαρου Προέδρου στον Αγ. Ιωάννη Θεολόγο

Επίσκεψη στην πόλη του Καρνομπάτ στην Επαρχία του Μπουργκάς στην νοτιοανατολική Βουλγαρία πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της χώρας Ρούμεν Ράντεφ, όπου και παρέστη στον εορτασμό του προστάτη και πολιούχου της πόλης, Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020.

Ο Βούλγαρος Πρόεδρος επισκέφθηκε τον πανηγυρίζοντα φερώνυμο Ιερό Ναό, όπου τον υποδέχτηκαν, μεταξύ άλλων, ο Θεοφ. Επίσκοπος Αγαθουπόλεως κ. Ιερόθεος και ο Δήμαρχος της πόλης Γκιόργκι Ντιμιτρόφ. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο Πρόεδρος Ράντεφ συμμετείχε στην λιτανεία της Ιεράς Εικόνος του Αγίου παρουσία πλήθους πιστών.

Να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά μετά από 14 χρόνια που ένας εν ενεργεία Πρόεδρος της χώρας επισκέφθηκε την συγκεκριμένη πόλη.

 

 

Επιμέλεια: Νίκος Οικονόμου – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

 


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων