23/06/2020 23/06/2020 Πρόστιμο 300 λέβα (περίπου 153  ευρώ) θα επιβληθεί στον Βούλγαρο πρωθυπουργό Μπόικο Μπορίσοφ, επειδή δεν φορούσε προστατευτική μάσκα σε σημερινή επίσκεψή του στο Μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη της Ρίλας, όπου ευαγγελιζόταν μάλιστα καλά νέα. Ο υπουργός Υγείας Κίριλ Ανάνιεφ έδωσε χθες εντολή στους Βούλγαρους πολίτες να βάλουν και πάλι τις προστατευτικές μάσκες σε όλους τους εσωτερικούς...
23 Ιουνίου, 2020 - 18:59
Τελευταία ενημέρωση: 23/06/2020 - 19:24

Πρόστιμο στον Μπορίσοφ για μη χρήσης μάσκας στην εκκλησία

Διαδώστε:
Πρόστιμο στον Μπορίσοφ για μη χρήσης μάσκας στην εκκλησία

Πρόστιμο 300 λέβα (περίπου 153  ευρώ) θα επιβληθεί στον Βούλγαρο πρωθυπουργό Μπόικο Μπορίσοφ, επειδή δεν φορούσε προστατευτική μάσκα σε σημερινή επίσκεψή του στο Μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη της Ρίλας, όπου ευαγγελιζόταν μάλιστα καλά νέα.

Ο υπουργός Υγείας Κίριλ Ανάνιεφ έδωσε χθες εντολή στους Βούλγαρους πολίτες να βάλουν και πάλι τις προστατευτικές μάσκες σε όλους τους εσωτερικούς δημόσιους χώρους εξαιτίας της απότομης αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού, που κατέγραψε η χώρα την περασμένη εβδομάδα και ήταν η υψηλότερη εβδομαδιαία αύξηση μέχρι σήμερα.

«Σε όλα τα άτομα που δεν φορούσαν προστατευτικές μάσκες προσώπου στην εκκλησία στο Μοναστήρι της Ρίλα κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του πρωθυπουργού θα επιβληθούν πρόστιμα», ανέφερε το υπουργείο Υγείας στο Reuters μέσω email.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, οι δημοσιογράφοι, φωτογράφοι, καμεραμάν που τον συνόδευαν στην εκκλησία χωρίς να φορούν μάσκες θα τιμωρηθούν, επίσης, με πρόστιμα.

Κατά την επίσκεψή του, ο Βούλγαρος πρωθπουργός επέβλεψε τις οχυρώσεις και τις εργασίες που γίνονται με κρατική επιχορήγηση για την αποκατάσταση του δρόμου προς τη Μονή, όπου είχαν συμβεί κατολισθήσεις. Επίσης, επισκέφθηκε το μοναστήρι, άναψε ένα κερί και δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι έκανε αυτό που είχε υποσχεθεί πριν από 3 εβδομάδες: έδωσε 6,5 εκατ. λέβα για την αποκατάσταση του δρόμου, ενώ ανακοίνωσε πως έκανε δεκτό το αίτημα της Μονής του Αγίου Ιωάννη της Ρίλας για επιχορήγηση ύψους 1,62 εκατ. λέβα, ώστε να φτιαχτεί μονάδα επεξεργασίας λυμάτων. 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων