24/09/2020 24/09/2020 Άνοιγμα προς την κοινωνία, μέσω της ενίσχυσης των ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης επιδιώκει η Ορθόδοξη Εκκλησία της Βουλγαρίας, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει την εξωστρέφεια και να αναπτύξει τις σχέσεις με τους πιστούς και κυρίως τους νέους. Μετά από απόφαση της Ιεράς Συνόδου του Πατριαρχείου Βουλγαρίας αναβαθμίστηκε ο σχετικός ιστότοπος, ο οποίος στο εξής είναι εμπλουτισμένος...
24 Σεπτεμβρίου, 2020 - 9:54

«Ψηφιακό άνοιγμα» της Εκκλησίας της Βουλγαρίας

Διαδώστε:
«Ψηφιακό άνοιγμα» της Εκκλησίας της Βουλγαρίας

Άνοιγμα προς την κοινωνία, μέσω της ενίσχυσης των ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης επιδιώκει η Ορθόδοξη Εκκλησία της Βουλγαρίας, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει την εξωστρέφεια και να αναπτύξει τις σχέσεις με τους πιστούς και κυρίως τους νέους.
Μετά από απόφαση της Ιεράς Συνόδου του Πατριαρχείου Βουλγαρίας αναβαθμίστηκε ο σχετικός ιστότοπος, ο οποίος στο εξής είναι εμπλουτισμένος με εύχρηστες νέες ενότητες – προσφέρει ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο, ψηφιακή βιβλιοθήκη και πολλά άλλα. Οι τεχνικές βελτιώσεις παρέχουν πιο βολική και ταχύτερη εργασία με τον ιστότοπο από φορητές συσκευές.
Με την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας, στόχος είναι να αναπτυχθεί μια διαδραστική σχέση των πιστών με την Εκκλησία, αλλά και να προσελκύσει νέους, οι οποίοι έχουν μεγαλύτερη ενασχόληση με τα ψηφιακά μέσα.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων