16/07/2019 16/07/2019 Παρουσία του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Βουλγαρίας κ.κ. Νεοφύτου ξεκίνησαν το Σάββατο 13 Ιουλίου οι εργασίες της ημερίδας για την “Πατριαρχική Ψαλτική Τέχνη της Κωνσταντινούπολης” που διοργανώθηκε στη Σόφια. Η εκδήλωση ξεκίνησε με την απόδοση βυζαντινών ύμνων ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η εναρκτήρια ομιλία από τον κ. Νικόλαο Αντώνοφ, ενώ κύριος εισηγητής ήταν ο κ. Γρηγόριος Νταραβάνογλου...
16 Ιουλίου, 2019 - 14:43

Σε Ημερίδα για τη Βυζ. Μουσική ο Πατρ. Βουλγαρίας

Διαδώστε:
Σε Ημερίδα για τη Βυζ. Μουσική ο Πατρ. Βουλγαρίας

Παρουσία του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Βουλγαρίας κ.κ. Νεοφύτου ξεκίνησαν το Σάββατο 13 Ιουλίου οι εργασίες της ημερίδας για την “Πατριαρχική Ψαλτική Τέχνη της Κωνσταντινούπολης” που διοργανώθηκε στη Σόφια.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την απόδοση βυζαντινών ύμνων ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η εναρκτήρια ομιλία από τον κ. Νικόλαο Αντώνοφ, ενώ κύριος εισηγητής ήταν ο κ. Γρηγόριος Νταραβάνογλου ο οποίος απάντησε και στα ερωτήματα που έθεσε το κοινό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων