10/11/2023 10/11/2023 Με τις ευλογίες του Πατριάρχη Βουλγαρίας κ.κ. Νεοφύτου, ο Επίσκοπος Μπελογκραντσίκ κ. Πολύκαρπος τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού στην πρόσφατα ανακαινισμένη Ουρολογική Κλινική “Πιρόγκοφ” στη Σόφια. Ο Επίσκοπος κ. Πολύκαρπος χαιρέτησε εκ μέρους του Μακαριωτάτου όλους τους παρευρισκόμενους και ιδιαίτερα το προσωπικό του νοσοκομείου και τους ευχήθηκε να είναι καρποφόρο το έργο τους, καθώς και...
10 Νοεμβρίου, 2023 - 15:14
Τελευταία ενημέρωση: 10/11/2023 - 14:31

Σόφια: Ο Επίσκοπος Μπελογκραντσίκ στην πρόσφατα ανακαινισμένη Ουρολογική Κλινική “Πιρόγκοφ”

Διαδώστε:
Σόφια: Ο Επίσκοπος Μπελογκραντσίκ στην πρόσφατα ανακαινισμένη Ουρολογική Κλινική “Πιρόγκοφ”

Με τις ευλογίες του Πατριάρχη Βουλγαρίας κ.κ. Νεοφύτου, ο Επίσκοπος Μπελογκραντσίκ κ. Πολύκαρπος τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού στην πρόσφατα ανακαινισμένη Ουρολογική Κλινική “Πιρόγκοφ” στη Σόφια.

Ο Επίσκοπος κ. Πολύκαρπος χαιρέτησε εκ μέρους του Μακαριωτάτου όλους τους παρευρισκόμενους και ιδιαίτερα το προσωπικό του νοσοκομείου και τους ευχήθηκε να είναι καρποφόρο το έργο τους, καθώς και να ωφελήσουν και να βοηθήσουν τους ασθενείς τους.

Η ανακαίνιση της Ουρολογικής Κλινικής ανήλθε στα οκτώ εκατομμύρια Λεβ Βουλγαρίας, σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Καθ. Mihail Okoliyski.

Обновена Клиника по урология в ПИРОГОВ - 08.11.2023 г.

Πηγή: bg-patriarshia.bg

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων