05/06/2019 05/06/2019 “Προστασία της πίστης- Προκλήσεις και προβλήματα” είναι το θέμα του διεθνούς συνεδρίου που πραγματοποιείται στη Σόφια στις 7 και 8 Ιουνίου, με την ευλογία του Πατριάρχη Βουλγαρίας, κ. Νεόφυτου. Στο συνέδριο θα δοθεί έμφαση στην προστασία των νέων από την καταστρεπτική επιρροή των αιρέσεων και των νέων λατρευτικών ρευμάτων. Εκτός από τις εξωτερικές απειλές, θα...
05 Ιουνίου, 2019 - 10:56

Σόφια: “Προστασία της πίστης- Προκλήσεις και προβλήματα”

Διαδώστε:
Σόφια: “Προστασία της πίστης- Προκλήσεις και προβλήματα”

“Προστασία της πίστης- Προκλήσεις και προβλήματα” είναι το θέμα του διεθνούς συνεδρίου που πραγματοποιείται στη Σόφια στις 7 και 8 Ιουνίου, με την ευλογία του Πατριάρχη Βουλγαρίας, κ. Νεόφυτου.

Στο συνέδριο θα δοθεί έμφαση στην προστασία των νέων από την καταστρεπτική επιρροή των αιρέσεων και των νέων λατρευτικών ρευμάτων.
Εκτός από τις εξωτερικές απειλές, θα συζητηθούν επίσης τοπικά ζητήματα που σχετίζονται με ανησυχητικά φαινόμενα και τάσεις στην Ορθόδοξη κοινότητα.
Θα συμμετάσχουν καθηγητές από τη Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου Σόφιας, Ιερείς, ειδικοί στον τομέα των αιρέσεων από την Βουλγαρία και το εξωτερικό

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων