03/12/2020 03/12/2020 Υπεγράφη χθες το συμβόλαιο για την έναρξη των εργασιών επισκευής και αποκατάστασης στο καμπαναριό του ναού-μνημείου της Ιεράς Μονής Γεννήσεως του Χριστού στην πόλη Σίπκα της Ιεράς Μητροπόλεως της Στάρα Ζαγκόρας.  Υπενθυμίζεται ότι η βουλγαρική κυβέρνηση ενέκρινε πρόσθετες δαπάνες ύψους περίπου 823.857 ευρώ στον προϋπολογισμό του Υπουργικού Συμβουλίου για το 2020, οι οποίες, εκτός από...
03 Δεκεμβρίου, 2020 - 13:14

Στάρα Ζαγκόρα: Αρχίζουν οι εργασίες στη Μονή Γεννήσεως Χριστού

Διαδώστε:
Στάρα Ζαγκόρα: Αρχίζουν οι εργασίες στη Μονή Γεννήσεως Χριστού

Υπεγράφη χθες το συμβόλαιο για την έναρξη των εργασιών επισκευής και αποκατάστασης στο καμπαναριό του ναού-μνημείου της Ιεράς Μονής Γεννήσεως του Χριστού στην πόλη Σίπκα της Ιεράς Μητροπόλεως της Στάρα Ζαγκόρας. 

Υπενθυμίζεται ότι η βουλγαρική κυβέρνηση ενέκρινε πρόσθετες δαπάνες ύψους περίπου 823.857 ευρώ στον προϋπολογισμό του Υπουργικού Συμβουλίου για το 2020, οι οποίες, εκτός από τις δραστηριότητες αποκατάστασης, περιλαμβάνουν, επίσης, συμβάσεις για τον έλεγχο των επενδυτών, την κατασκευή και την εποπτεία του σχεδιασμού. Η ανοικοδόμηση θα πρέπει να ολοκληρωθεί σε 24 μήνες.

Η Μονή της Γεννήσεως του Χριστού στη Σίπκα είναι ένα από τα σύμβολα της Βουλγαρικής Απελευθέρωσης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων