17/06/2021 17/06/2021 του Νίκου Οικονόμου / ope.gr Διευκρινιστική ανακοίνωση σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Βουλγαρίας κ.κ. Νεοφύτου εξέδωσε το Πατριαρχείο Βουλγαρίας την Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021, με αφορμή δημοσιεύματα που ήρθαν στο φως από μερίδα μέσων ενημέρωσης τα τελευταία 24ωρα. Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Πατριαρχείου Βουλγαρίας αναφέρει: “Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος...
17 Ιουνίου, 2021 - 13:32
Τελευταία ενημέρωση: 17/06/2021 - 21:10

“Σταθερή” η κατάσταση της υγείας του Πατριάρχη Βουλγαρίας

Διαδώστε:
“Σταθερή” η κατάσταση της υγείας του Πατριάρχη Βουλγαρίας
  • του Νίκου Οικονόμου / ope.gr

Διευκρινιστική ανακοίνωση σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Βουλγαρίας κ.κ. Νεοφύτου εξέδωσε το Πατριαρχείο Βουλγαρίας την Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021, με αφορμή δημοσιεύματα που ήρθαν στο φως από μερίδα μέσων ενημέρωσης τα τελευταία 24ωρα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Πατριαρχείου Βουλγαρίας αναφέρει:

“Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος εισήχθη στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Αυτή τη στιγμή η κατάσταση του είναι σταθερή και αισθάνεται καλά, ευχαριστώντας όλους για την προσοχή και την προσευχή τους.

Καλούμε τα μέσα ενημέρωσης που σέβονται τον εαυτό τους να απoφεύγουν την δημοσίευση μη επαληθευμένων γεγονότων και το κοινό να μην εμπιστεύεται αμφιλεγόμενους ιστοτόπους που σκόπιμα διαδίδουν παραποιημένες ειδήσεις.”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων