03/11/2019 17/11/2019 Νίκος Οικονόμου – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”   Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε πάλι σήμερα μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος. Στη Βουλγαρία διεξάγεται σήμερα ο δεύτερος γύρος των δημοτικών εκλογών και ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Βουλγαρίας ψήφισε στο ίδιο εκλογικό κέντρο που ψήφισε και την περασμένη Κυριακή για τον πρώτο...
03 Νοεμβρίου, 2019 - 18:09
Τελευταία ενημέρωση: 17/11/2019 - 20:35

Στην κάλπη ο Πατριάρχης Βουλγαρίας

Διαδώστε:
Στην κάλπη ο Πατριάρχης Βουλγαρίας

Νίκος Οικονόμου – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

 

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε πάλι σήμερα μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος.

Στη Βουλγαρία διεξάγεται σήμερα ο δεύτερος γύρος των δημοτικών εκλογών και ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Βουλγαρίας ψήφισε στο ίδιο εκλογικό κέντρο που ψήφισε και την περασμένη Κυριακή για τον πρώτο γύρο, στο 6ο Δημοτικό Σχολείο της Σόφιας.

Ο Μακαριώτατος μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ευχήθηκε στα μέλη της εφορευτικής επιτροπής καλή δύναμη στο έργο τους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων