18/06/2019 18/06/2019 Με τον Πατριάρχη Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτο συναντήθηκε ο Πρόεδρος του Κοινοβουλίου της Γεωργίας, Ηρακλή Κομπακίτζε, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη Σόφια. “Οι δύο λαοί έχουν μια πολύ καλή και αδελφική σχέση μεταξύ τους. Στόχος αυτών των συναντήσεων είναι να εμβαθύνουμε τις σχέσεις μας, καθώς και τους δεσμούς μεταξύ των λαών μας και των κυβερνήσεών...
18 Ιουνίου, 2019 - 11:51

Στο Πατρ. Βουλγαρίας ο πρόεδρος της Γεωργιανής Βουλής

Διαδώστε:
Στο Πατρ. Βουλγαρίας ο πρόεδρος της Γεωργιανής Βουλής

Με τον Πατριάρχη Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτο συναντήθηκε ο Πρόεδρος του Κοινοβουλίου της Γεωργίας, Ηρακλή Κομπακίτζε, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη Σόφια.

“Οι δύο λαοί έχουν μια πολύ καλή και αδελφική σχέση μεταξύ τους. Στόχος αυτών των συναντήσεων είναι να εμβαθύνουμε τις σχέσεις μας, καθώς και τους δεσμούς μεταξύ των λαών μας και των κυβερνήσεών μας. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που, όχι μόνο ιστορικά αλλά και μέχρι σήμερα, έχουμε μια πολύ καλή σχέση. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που οι εκκλησίες μας βρίσκονται σε συνεργασία επειδή βασίζονται στην Ορθόδοξη πίστη. Δεδομένου ότι αυτή η κοινή πίστη καθορίζει την ταυτότητα και των δύο λαών, είναι επίσης αυτό που μας συνδέει και δημιουργεί ένα καλό θεμέλιο για καλή και ισχυρή φιλία”, δήλωσε ο πρόεδρος του κοινοβουλίου της Γεωργίας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων