07/10/2019 07/10/2019 Με τον Πατριάρχη Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτο συναντήθηκε σήμερα 7 Οκτωβρίου ο Έλληνας Πρέσβης στην Σόφια, κ. Γρηγόριος Βασιλοκωνσταντάκης. Ο Έλληνας πρέσβης είπε ότι προσπαθεί πάντα να διατηρεί καλές σχέσεις με τη Βουλγαρική Εκκλησία και απέστειλε στον Πατριάρχης Βουλγαρίας ευχές από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο. Μοιράστηκε επίσης τις εμπειρίες του ως πρεσβευτής...
07 Οκτωβρίου, 2019 - 14:59
Τελευταία ενημέρωση: 07/10/2019 - 14:27

Στο Πατριαρχείο Βουλγαρίας ο Έλληνας Πρέσβης

Διαδώστε:
Στο Πατριαρχείο Βουλγαρίας ο Έλληνας Πρέσβης

Με τον Πατριάρχη Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτο συναντήθηκε σήμερα 7 Οκτωβρίου ο Έλληνας Πρέσβης στην Σόφια, κ. Γρηγόριος Βασιλοκωνσταντάκης.

Ο Έλληνας πρέσβης είπε ότι προσπαθεί πάντα να διατηρεί καλές σχέσεις με τη Βουλγαρική Εκκλησία και απέστειλε στον Πατριάρχης Βουλγαρίας ευχές από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο. Μοιράστηκε επίσης τις εμπειρίες του ως πρεσβευτής στη Ρουμανία και τις σχέσεις του με το Πατριαρχείο Ρουμανίας.


Ο Πατριάρχης κ.κ. Νεόφυτος ευχαρίστησε τον Έλληνα Πρέσβη για την επίσκεψή του και δήλωσε ότι οι σχέσεις μεταξύ της Βουλγαρικής Εκκλησίας και της Αρχιεπισκοπής Αθηνών είναι εξαιρετικές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων