22/05/2019 22/05/2019 Τον νεόδμητο ναό του Αγίου Προκοπίου της Βάρνας επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοφ την Τρίτη 21 Μαίου, όπου τον υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βάρνας και Μεγάλης Πρεσλάβας του Πατριαρχείου της Βουλγαρίας, κ.Ιωάννης. Μαζί με τον πρωθυπουργό ήταν  ο Υπουργός Οικονομικών κ. Vladislav Goranov και ο δήμαρχος του Δήμου Βάρνας κ. Ivan Portenh. Ο...
22 Μαΐου, 2019 - 10:12
Τελευταία ενημέρωση: 22/05/2019 - 11:46

Στον Άγιο Προκόπιο Βάρνας, ο Βούλγαρος πρωθυπουργός

Διαδώστε:
Στον Άγιο Προκόπιο Βάρνας, ο Βούλγαρος πρωθυπουργός

Τον νεόδμητο ναό του Αγίου Προκοπίου της Βάρνας επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοφ την Τρίτη 21 Μαίου, όπου τον υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βάρνας και Μεγάλης Πρεσλάβας του Πατριαρχείου της Βουλγαρίας, κ.Ιωάννης.

Μαζί με τον πρωθυπουργό ήταν  ο Υπουργός Οικονομικών κ. Vladislav Goranov και ο δήμαρχος του Δήμου Βάρνας κ. Ivan Portenh.

Ο Σεβασμιώτατος ενημέρωσε τον κ. Μπορίσοφ για τη πορεία των εργασιών  του ναού και τις επερχόμενες δραστηριότητες. Ο Αρχιεπίσκοπος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στον πρωθυπουργό και στον δήμαρχο του Δήμου της Βάρνας για τα χορηγούμενα κεφάλαια, καθώς και για όλους τους χορηγούς. Ο πρωθυπουργός, από την πλευρά του, δήλωσε ότι το κράτος θα συνεχίσει να υποστηρίζει την κατασκευή του νέου ναού της Βάρνας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων