16/04/2021 16/04/2021 Την νέα Πρέσβυ της Ρωσίας στην Βουλγαρία, Ελεονώρα Μιτροφάνοβα υποδέχτηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλιππουπόλεως κ. Νικόλαος στην έδρα της Μητρόπολης την Πέμπτη 15 Απριλίου 2021. Κατά την διάρκεια της συνάντησης, η Πρέσβυς εξέφρασε το σεβασμό της για την Ορθόδοξη Εκκλησία της Βουλγαρίας, μοιράστηκε τις εντυπώσεις της από την επίσκεψή της στην Φιλιππούπολη και εξέφρασε την...
16 Απριλίου, 2021 - 11:57
Τελευταία ενημέρωση: 16/04/2021 - 18:24

Στον Μητροπολίτη Φιλιππουπόλεως η Πρέσβυς της Ρωσίας στην Βουλγαρία

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Φιλιππουπόλεως η Πρέσβυς της Ρωσίας στην Βουλγαρία

Την νέα Πρέσβυ της Ρωσίας στην Βουλγαρία, Ελεονώρα Μιτροφάνοβα υποδέχτηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλιππουπόλεως κ. Νικόλαος στην έδρα της Μητρόπολης την Πέμπτη 15 Απριλίου 2021.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, η Πρέσβυς εξέφρασε το σεβασμό της για την Ορθόδοξη Εκκλησία της Βουλγαρίας, μοιράστηκε τις εντυπώσεις της από την επίσκεψή της στην Φιλιππούπολη και εξέφρασε την ελπίδα ότι οι σχέσεις ανάμεσα στις δύο χώρες και τους δύο λαούς θα παραμείνουν καλές.

Από την πλευρά του, ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε στην κα. Μιτροφάνοβα τις ευχές του για επιτυχές έργο κατά την διάρκεια της θητείας της και της έκανε δώρο μια εικόνα της Παναγίας.

Την Ρωσίδα Πρέσβυ συνόδεψε ο Επίτιμος Πρόξενος της Ρωσίας στην Φιλιππούπολη, Γκιόργκι Γκέργκοφ. Επίσης, παρόντες στην συνάντηση ήταν, μεταξύ άλλων, ο Βοηθός του Μητροπολίτου Φιλιππουπόλεως, Επίσκοπος Ζνεπόλεως κ. Αρσένιος και ο Δήμαρχος Φιλιππούπολης Ζντράφκο Ντιμιτρόφ.

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων