31/07/2021 31/07/2021 Συνάντηση με την Πρέσβυ της Ρωσίας στην Βουλγαρία κυρία Ελεονώρα Μιτροφάνοβα είχε ο Σεβ. Μητροπολίτης Βάρνας και Μεγάλης Πρεσλάβας κ. Ιωάννης την Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021. Η κυρία Μιτροφάνοβα και η συνοδεία της έτυχαν θερμής υποδοχής από τον Σεβασμιώτατο στην έδρα της Ιεράς Μητροπόλεως. Στην συνάντηση παρέστη επίσης ο Γενικός Πρόξενος της Ρωσίας στην Βάρνα...
31 Ιουλίου, 2021 - 9:51
Τελευταία ενημέρωση: 31/07/2021 - 9:59

Στον Μητροπολίτη Βάρνας η Ρωσίδα Πρέσβυς στην Βουλγαρία

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Βάρνας η Ρωσίδα Πρέσβυς στην Βουλγαρία

Συνάντηση με την Πρέσβυ της Ρωσίας στην Βουλγαρία κυρία Ελεονώρα Μιτροφάνοβα είχε ο Σεβ. Μητροπολίτης Βάρνας και Μεγάλης Πρεσλάβας κ. Ιωάννης την Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021.

Η κυρία Μιτροφάνοβα και η συνοδεία της έτυχαν θερμής υποδοχής από τον Σεβασμιώτατο στην έδρα της Ιεράς Μητροπόλεως. Στην συνάντηση παρέστη επίσης ο Γενικός Πρόξενος της Ρωσίας στην Βάρνα Βλαντιμίρ Κλιμάνοφ.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Στο επίκεντρο βρέθηκε η συνεργασία και οι σχέσεις μεταξύ Βουλγαρίας και Ρωσίας καθώς και των Ορθοδόξων Εκκλησιών των δύο χωρών.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τις εγκάρδιες ευχές του Σεβασμιωτάτου προς την Ρωσίδα Πρέσβη για επιτυχία στο έργο της.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων