24/10/2019 24/10/2019 Λίγο πριν αναχωρήσει για την πατρίδα του ο απερχόμενος Πρέσβης της Τουρκίας στη Βουλγαρία, Χασάν Ουλούσοϊ, συναντήθηκε με τον Πατριάρχη Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτο. Ο Τούρκος Πρέσβης τόνισε ότι σχέσεις του με τα βουλγαρικά θεσμικά όργανα και τη Βουλγαρική Εκκλησία ήταν καρποφόρες,  πρόσθεσε ότι η Βουλγαρία θα παραμείνει στην καρδιά του και εξέφρασε την ελπίδα ότι θα...
24 Οκτωβρίου, 2019 - 13:18
Τελευταία ενημέρωση: 24/10/2019 - 13:20

Στον Πατρ. Νεόφυτο ο Πρέσβης της Τουρκίας

Διαδώστε:
Στον Πατρ. Νεόφυτο ο Πρέσβης της Τουρκίας

Λίγο πριν αναχωρήσει για την πατρίδα του ο απερχόμενος Πρέσβης της Τουρκίας στη Βουλγαρία, Χασάν Ουλούσοϊ, συναντήθηκε με τον Πατριάρχη Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτο.

Ο Τούρκος Πρέσβης τόνισε ότι σχέσεις του με τα βουλγαρικά θεσμικά όργανα και τη Βουλγαρική Εκκλησία ήταν καρποφόρες,  πρόσθεσε ότι η Βουλγαρία θα παραμείνει στην καρδιά του και εξέφρασε την ελπίδα ότι θα συνεχίσει να την επισκέπτεται στο μέλλον.

Ο Πατριάρχης Νεόφυτος αναφέρθηκε στην επίσκεψή του στην Κωνσταντινούπολη και την ανακαίνιση του βουλγαρικού ναού καθώς και τη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων