05/07/2019 05/07/2019 Η νέα ηγεσία της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Σόφιας συναντήθηκε με τον Πατριάρχη Βουλγαρίας, κ.κ. Νεόφυτο στο κτίριο της Ιεράς Μητρόπολης Σόφιας. Η διεύθυνση της Θεολογικής Σχολής ζήτησε την ευλογία του Πατριάρχη Βουλγαρίας για το έργο της και δεσμεύτηκε για γόνιμη και αποτελεσματική θητεία με στόχο την ανάπτυξη και την ευημερία της Βουλγαρικής Ορθόδοξης Εκκλησίας....
05 Ιουλίου, 2019 - 8:53
Τελευταία ενημέρωση: 05/07/2019 - 13:17

Στον Πατρ. Νεόφυτο το νέο Δ.Σ. της Θεολογικής Σχολής Σόφιας

Διαδώστε:
Στον Πατρ. Νεόφυτο το νέο Δ.Σ. της Θεολογικής Σχολής Σόφιας

Η νέα ηγεσία της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Σόφιας συναντήθηκε με τον Πατριάρχη Βουλγαρίας, κ.κ. Νεόφυτο στο κτίριο της Ιεράς Μητρόπολης Σόφιας.
Η διεύθυνση της Θεολογικής Σχολής ζήτησε την ευλογία του Πατριάρχη Βουλγαρίας για το έργο της και δεσμεύτηκε για γόνιμη και αποτελεσματική θητεία με στόχο την ανάπτυξη και την ευημερία της Βουλγαρικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.
Το νέο διοικητικό συμβούλιο εξέφρασε επίσης την επιθυμία του για στενότερες σχέσεις και συνεργασία με το Πατριαρχείο. Μάλιστα, διατυπώθηκαν και κάποιες προτάσεις σχετικά με τα πεδία αυτής της συνεργασίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων