03/10/2019 03/10/2019 Με τον Αμερικανό Πρεσβευτή στη Σόφια Τζάστιν Φρίντμαν, συναντήθηκε ο Πατριάρχης Βουλγαρίας, κ.κ. Νεόφυτος. “Η Ορθόδοξη Εκκλησία της Βουλγαρίας υποστηρίζει και στηρίζει όλες τις καλές πρωτοβουλίες στην κοινωνία. Δουλεύουμε σκληρά για να ενώσουμε την κοινότητα και να στηρίξουμε τις σημαντικές πρωτοβουλίες που λαμβάνουν χώρα στη χώρα μας “, δήλωσε ο Πατριάρχης Νεόφυτος, ενώ αναφέρθηκε στους...
03 Οκτωβρίου, 2019 - 9:11
Τελευταία ενημέρωση: 03/10/2019 - 15:30

Στον Πατρ. Βουλγαρίας ο Αμερικανός Πρέσβης

Διαδώστε:
Στον Πατρ. Βουλγαρίας ο Αμερικανός Πρέσβης

Με τον Αμερικανό Πρεσβευτή στη Σόφια Τζάστιν Φρίντμαν, συναντήθηκε ο Πατριάρχης Βουλγαρίας, κ.κ. Νεόφυτος.

“Η Ορθόδοξη Εκκλησία της Βουλγαρίας υποστηρίζει και στηρίζει όλες τις καλές πρωτοβουλίες στην κοινωνία. Δουλεύουμε σκληρά για να ενώσουμε την κοινότητα και να στηρίξουμε τις σημαντικές πρωτοβουλίες που λαμβάνουν χώρα στη χώρα μας “, δήλωσε ο Πατριάρχης Νεόφυτος, ενώ αναφέρθηκε στους Βούλγαρους που ζουν στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η συνάντηση επικεντρώθηκε στις πρωτοβουλίες της Εκκλησίας αναφορικά με τη νεότερη γενιά, καθώς και στην επιθυμία της να καθιερωθούν τα θρησκευτικά ως υποχρεωτικό μάθημα στα σχολεία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων