18/10/2019 18/10/2019 Επίσκεψη στο Πατριαρχείο της Βουλγαρίας, όπου είχε συνάντηση με τον Πατριάρχη κ.κ.  Νεόφυτο πραγματοποίησε ο Αρχιμανδρίτης π. Νικόδημος Καβαρνός. «Μια ενδιαφέρουσα συνάντηση πλέον της μιας ώρας με τον πατριάρχη Βουλγαρίας Νεόφυτο. Ο πατριάρχης Βουλγαρίας τυγχάνει μουσικολογιώτατος, Διευθυντής   ορχήστρας, έχει εκδώσει στο παρελθόν αρκετά cds Και πολύ καλός γνώστης της βυζαντινής ανατολικής εκκλησιαστικής μουσικής αλλά και...
18 Οκτωβρίου, 2019 - 13:22
Τελευταία ενημέρωση: 18/10/2019 - 13:50

Στον Πατρ. Βουλγαρίας ο π. Νικόδημος Καβαρνός

Διαδώστε:
Στον Πατρ. Βουλγαρίας ο π. Νικόδημος Καβαρνός

Επίσκεψη στο Πατριαρχείο της Βουλγαρίας, όπου είχε συνάντηση με τον Πατριάρχη κ.κ.  Νεόφυτο πραγματοποίησε ο Αρχιμανδρίτης π. Νικόδημος Καβαρνός.

«Μια ενδιαφέρουσα συνάντηση πλέον της μιας ώρας με τον πατριάρχη Βουλγαρίας Νεόφυτο. Ο πατριάρχης Βουλγαρίας τυγχάνει μουσικολογιώτατος, Διευθυντής   ορχήστρας, έχει εκδώσει στο παρελθόν αρκετά cds Και πολύ καλός γνώστης της βυζαντινής ανατολικής εκκλησιαστικής μουσικής αλλά και της δυτικής πολυφωνικής παράδοσης» γράφει ο πατήρ στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Ο π. Νικόδημος έλαβε  μέρος χθες σε συναυλία βυζαντινής μουσικής στον ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας.

Българският патриарх Неофит се срещна с архимандрит Никодимос Каварнос 17.10.2019г.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων