26/02/2020 26/02/2020 Με τον Πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη συναντήθηκε ο Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος. «Η Κύπρος βρίσκεται σε στενή σύνδεση με τον λαό μας και οι σχέσεις μας με την Αρχιεπισκοπή Κύπρου είναι αδελφικές», δήλωσε ο Πατριάρχης Νεόφυτος. Από την πλευρά του ο κ. Αναστασιάδης εξέφρασε τη χαρά του για τη συνάντηση και την ικανοποίησή του...
26 Φεβρουαρίου, 2020 - 13:45
Τελευταία ενημέρωση: 26/02/2020 - 13:58

Στον Πατρ. Βουλγαρίας ο Πρόεδρος της Κύπρου

Διαδώστε:
Στον Πατρ. Βουλγαρίας ο Πρόεδρος της Κύπρου

Με τον Πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη συναντήθηκε ο Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος.
«Η Κύπρος βρίσκεται σε στενή σύνδεση με τον λαό μας και οι σχέσεις μας με την Αρχιεπισκοπή Κύπρου είναι αδελφικές», δήλωσε ο Πατριάρχης Νεόφυτος.

Από την πλευρά του ο κ. Αναστασιάδης εξέφρασε τη χαρά του για τη συνάντηση και την ικανοποίησή του για τις “εξαιρετικά καλές σχέσεις μεταξύ Βουλγαρίας και Κύπρου”.
Ο κ. Αναστασιάδης πραγματοποιεί επίσκεψη στην Βουλγαρία, όπου συναντήθηκε με τον Βούλγαρο ομόλογο του, τον Πρωθυπουργό της Βουλγαρίας, καθώς και με άλλους εκπροσώπους του κράτους και των θεσμικών οργάνων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων